fredag, mars 04, 2011

Vilken dag!

Den här dagen har gått i högt tempo. Jag slutade 9.30, var hemma vid 11 och åt en nybakad bagel innan jag satte igång med städningen. Klockan två skulle Nemo hämtas och jag hann bli klar precis i tid och Kalle var precis klar med bilstädningen. Väl hemma satte jag mig och skrev mat- och handlingslista och sen åkte hela familjen till Willys för storhandling. Först stannade vi till på McDonalds och unnade oss lite skräpmat. Nemo är så duktig, han dippar sina pommes och dricker bubbelvatten med sugrör och känner sig stor. Inte ens en barnstol satt han i. Hamburgaren åt han dock stående och hängde över ryggstödet så han kunde flirta med tre tonårstjejer ett par bord bort. De blev allt lite generade.

När vi kom hem tittade vi lite på Mumin-filmerna (igen...) och bäddade rent i sängarna och sen var det läggdags för Nemo. När han somnat dukade vi fram lite naturgodis och bänkade oss framför På Spåret. Sista destinationen var Malung och det var ju lite roligt, men jag blev besviken på frågorna. En fråga handlade om islandshästar och det är ju inget man förknippar med Malung direkt.

Nu är jag nyduschad, har fixat med en massa tvätt och har satt på dagens sista maskin och tänkte se hur det går i Let's Dance innan jag lägger mig. Imorgon ska jag hämta mamma på flygplatsen i Ängelholm tio i tolv och sen drar vi direkt till Nova Lund och shoppar! Det var sjukt länge sen jag var ute på en riktig shoppingtur och jag behöver faktiskt en hel del. Nya strumpor och mammaleggings står på listan, plus ett par pyjamasar till Nemo och lite kläder. Jag tycker han har mycket kläder men tvättar jag inte hela tiden är garderoben plötsligt tom. Skitunge.

Hoppas ni har en trevlig fredagkväll!

Jag och mamma på bröllop i Tällberg 2007

1 kommentar:

Babbi sa...

Tack för din komplimang om min nya tröja! Länge sedan jag var in här i din blogg, vad gulligt du gjort :)