måndag, mars 14, 2011

Bilden

Gulliga ni, jag har fått så många kommentarer om bilden i Metro här och på Fejjan och alla tycker att bilden var så fin. På jobbet har de till och med satt upp den! Jag blev jättenöjd faktiskt och ska framkalla bilden och rama in den tänkte jag. Jag fick bilden plus en till mailad idag och jag kan ju säga att jag är JÄVLIGT glad att det blev den som det blev i tidningen för jag var inte fager på den andra.

Originalbilden. Jag stör mig på att Kalle blev snyggare än mig...

Imorgon har jag kvälls- och nattpasset på jobbet men tog på mig dagpasset också eftersom Mikael och Sofie skulle till Stockholm så det blir ett dygns arbete för mig. Tråkigt att inte få träffa Nemo på länge men gött att få lite extra pengar. Den här månaden får jag mig första hela lön och det ska bli så gött! Ska spara massor och så ska jag ta en tur till Ikea och köpa lite fina saker till Nemos rum. Funderar på den här:



Jag tycker den är så söt och så är det praktiskt med förvaringen eftersom Nemos rum inte är så stort. Jag tänkte även köpa två tunnor att ha leksaker i. Lätt att få undan alla grejer och lätt för Nemo att själv plocka i och ur.


Någon kväll i veckan ska jag få tummarna loss och sy gardinerna till Nemos rum. Jag har faktiskt köpt en hel del detaljer ur Ikeas Fabler-kollektion. Jag är inget jättefan av Ikeas grejer annars men de har börjat komma med mer och mer fina grejer. Just Fabler-kollektionen är så himla söt och det är billigt så det känns inte så slösaktigt när man (Nemo) sen vill byta ut sakerna.


1 kommentar:

Anonym sa...

är tunnan från ikea? Måååste ha :)