måndag, mars 14, 2011

Me&I

Igår var jag på Me&I-party hos Jenny och tittade på den nya vårkollektionen. Jättemycket fint och jag köpte en tröja och ett par byxor till Nemo. Eftersom jag ska på Me&I-party hos Maggi på lördag så klurar jag lite på de sakerna jag var osäker på tills dess. Dessa plagg köpte jag till Nemo idag iallafall:

Tröjan, eller jackan, har jag varit sugen på länge och jag älskar hur 70-talig den är, om man nu kan säga 70-talig. Den är slimmad och ser riktigt retro ut. Den finns i rött också och jag hade svår beslutsångest men tillsist valde jag den gröna. Mysbyxorna köper jag ur varje kollektion för de har väldigt snygg passform och ser bra ut för att vara mysbyxor. Smala upptill och blir lite pösiga nertill. Kläderna är ju inte de billigaste men de har superbra kvalitet och nu kommer de ju med all säkerhet gå i arv också så då kan man satsa på lite mer kvalité, speciellt på de lite större kläderna som slits mer. Nu låter jag som värsta försäljaren men jag tycker väldigt bra om kläderna och Nemo klär så bra i deras långsmala modeller. Funderar på yogapantsen till mig själv men kunde inte bestämma mig för vilken storlek så jag väntar med dem tills på lördag.

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Jag har ju yogapantsen o de sitter superbra, de är ganska stora i storleken tyckte jag. Jag har L men hade nog tagit M fast att jag är rätt så rund om både magen o låren;-)
Kram K