torsdag, mars 03, 2011

Lilla apan

Igår kväll la jag Nemo som vanligt utan några problem men en imme senare vaknade han och var ledsen. Vi går inte in till honom när han vaknar till på kvällen utan han somnar snabbt om själv igen men igår låg han och grät och grät. Och inte alls hysteriskt utan ganska så stilla. Tillslut gick jag in till honom eftersom han hållt på ovanligt länge. Han klamrade sig fast vid mig men när vi la oss i sängen fick han ändå ingen ro. Han blev tyst ett tag för att sen skruva på sig och rulla runt och gråta.

Efter en stund gick vi ut och satte oss i soffan och Nemo somnade i min famn efter en liten stund men så fort jag försökte lägga honom i hans säng blev han ledsen och ville bara upp till mig. Jag bestämde mig för att lägga mig tillsammans med honom men eftersom jag skulle jobba dagen efter behövde jag duscha först. Kalle fick ta Nemo och då blev han också så ledsen men jag tog en snabb dusch och kröp sen ner i sängen med Nemo vid halv tio.

Hela natten har han klängt på mig och klamrat sig fast som en liten apa. Helst vill han ligga med sitt ansikte tätt intill mitt med båda händer om mina öron och med fötterna mellan mina lår. Under natten har han vaknat till och gråtit då och då och jag vet inte vad som stört honom.

Han gick upp med mig imorse och ville se på Mumin och dricka välling medan jag gjorde mig iordning. Jag har jobbat sen 8.30 imorse och skutar 9.30 imorgon och just idag känns det tungt att lämna honom så länge eftersom han verkligen ville vara hos mig. Men imorgon ska jag hämta honom på dagis och sen ha riktigt härligt fredagsmys hela dagen!

Inga kommentarer: