lördag, mars 26, 2011

Ensamtid

Vilken bra dag det har varit! I förmiddags åkte jag till Ikea och köpte lite grejer till Nemos rum, ljus, diskborstar och lite annat sånt man alltid behöver. Tog en tur till Stoff och Stil och införskaffade pinnar till ett hissdraperi till Nemos rum, stoppning, nålar och annat krafs. När jag kom hem körde Kalle och Jörgen till Malmö för att träffa kompisar, äta sushi och festa. Jag satte igång direkt med att fixa lite i Nemos rum och sen sydde jag fodralen till dynorna som ska sitta på hans stolar. När maskinen ändå var framme så var det lika bra att börja med hissdraperiet också.

Eftersom det inte är någon dörr in till Nemos rum så kommer han ju störas av ljuset nerifrån så därför har jag sytt ett draperi av mörkläggningstyg att sätta för öppningen. På den sidan som är in mot Nemos rum sydde jag fast ett tyg som jag köpte i höstas på Stoff och Stil. Jag tyckte det var så fint men hade ingen aning om vad jag skulle använda det till men det måste varit ödet för jag hade köpt exakt så långt tyg som draperiet blev.

Nemo har varit med sin farmor och farfar idag på djurmässa i Malmö. Han har fortfarande inte kommit hem men de borde vara på ingång snart. Ikväll ska det bli så lugnt och skönt här hemma. Jag har redan tänt massor av ljus och jag ska mysa med tv och kanske en film, plus en massa godsaker jag köpte på Ikea idag.

Hoppas er dag varit lika bra som min!

3 kommentarer:

erika sa...

Jag såg honom! På mässan! Kollade även efter dig men tänkte att det nog var så som du just skrev. Han såg mycket mindre ut i verkligheten än på bild, sjuuukt gölle!

Emmi sa...

ååååh kan du inte ta bilder på nemos rum, tycker det är så kul med barnrum.

Linnéa sa...

erika: vad roligt, hoppas ni oxå hade roligt. Nemo tyckte det var superskj och har pratat om hästar och traktorer. :)

emmi: absolut, ska försöka ta lite bilder imorgon innan jag börjar jobba!