onsdag, februari 03, 2010

Ikväll såg jag, Maggi coh Nina Snabba Cash och jag hade mycket höga förväntningar eftersom alla sa att den är jättebra. Jag läste boken strax efter att jag jobbat på häktet och tyckte den var intressant och bra eftersom jag själv befann mig i en "kriminell miljö" eller vad man ska säga. Först tyckte jag dock boken var töntig och skriven av en fancy advokat som försökte sig på en massa slang, men jag fastnade i boken och tyckte den var jättespännande. Jag tyckte om filmen också, men trodde den skulle vara mycket bättre efter vad alla sagt. Jag gick inte därifrån med samma wow-känsla som efter Män som hatar kvinnor, men det kan nog bero på att jag inte läst boken innan jag såg filmen vilket jag hade gjort nu. Jag saknade en del saker men filmen var väldigt bra.

Alla har ju snackat om den där Joel Kinnaman, men jag har inte sett några Johan Falk-filmer så jag har inte riktigt fattat grejen med honom. Visst tyckte jag han såg rätt bra ut i Snabba Cash, men eftersom han spelar en riktig wannabe-brat så har jag så svårt för att tycka den stilen är snygg. Jag tycker den är vedervärdig och när filmen utspelas på brat-fester med en massa stekare så vänder sig min mage ut och in för det är en livsstil jag inte kan med.

Men någon jag tyckte var snygg var Matias Padin som spelade Jorge, killen som rymmer från fängelset. Mums, jag är ju lite svag för latinos. Och har de dessutom lite uteliggar-look så är jag fast.

Mums

1 kommentar:

Marina sa...

Håller verkligen med dig angående den där "brat-stilen" & "stekare". Det vände sig minsann i min mage också när de scenerna visades... Usch & fy! ;)