torsdag, februari 04, 2010

Då var denna torsdagen över. Kalle åkte till Kastrup för att hämta sina föräldrar som kom från Indien och alldeles efter han åkt tittade Jörgen in på överraskande visit. Han skulle kolla en grej på bilen och sen var han så snäll att han gick på en promenad med mig. Det är så jävla meckigt att dra ut på både vagn och en tokig hund som inte kan gå i koppel i en massa snö. Efter promenaden satt vi och kollade på hus i Skåne som kostar över 10 miljoner och det är fan inte ofta man blir imponerad. När det handlar om så mycket pengar så är husen så själlösa och inredningen helt opersonlig. Vi hittade ett hus som kostade strax under 20 miljoner. Det var 82 kvadrat med pytteliten tomt och inte alls lyxigt på något sätt, men det låg nära havet. Helt sjukt, vem betalar 20 mille för något sånt?

Vi fick en massa fina presenter av Kalles föräldrar från Indien. Jag fick en tunika i turkost och rosa med paljetter och ett par tillhörande byxor, ett halsband och så fick vi tre jättefina dukar varav två är alldeles för fina att ha på bordet när man äter. Nemo fick en kamel som heter Humphrey och en bok med en saga om honom. Det är så roligt när folk har varit ute och rest och man får så fina presenter.



Nemo kommer sakna Sickan. Han har haft så roligt med henne och skrattar direkt hon tittar, nosar och pussar honom.

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det finns hur mycket fint som helst i Indien. Om man gillar myllrande marknader ska man definitivt åka dit. Billigt är det också :).

MiaMaria sa...

Pracis samma med Astra och Cedric. Han blir så glad var gång han ser henne, de har verkligen hittat varandra. Astra brukar komma och läga sina leksaker på honom för hon vill att han ska leka med henne =)

JaanaM. sa...

Fin blogg du har!