måndag, februari 08, 2010

I bilen in till Malmö idag tittade jag på lappen från Teddystudien och insåg att det var IMORGON vi skulle vara där. Så drygt, jag hade ju preparerat Nemo med embla och allt. Men jag ringde och som tur var kunde vi få komma idag ändå men lite senare. Så vi tog en tur till Babyland för att kolla på bilbarnstol och överdrag till sittvagnen. Vi bestämde oss snabbt för en Maxi Cosi Mobi till bilen eftersom Cedric har en sån och det var även den de rekommenderade i butiken.

När vi skulle köpa överdraget till vagnens sittdel så visade det sig att Brio gjort om chassit till 2010 års modeller och vi har ju en 2009. Så jävla typiskt. Som tur var kunde de beställa överdraget direkt från Brio och skulle få hem det redan på fredag. Som inte tur var hade de inga lila kvar så vi fick välja mellan färgerna oliv och diarré istället. Vi valde oliv. Jag som älskar den lila vagnen.. Vi får skaffa massor med syskon till Nemo så den kan användas mer. Nemo vill verkligen sitta upp i vagnen nu, och har velat gjort det länge så det här var verkligen på tiden. Slutnotan blev på nästan 5000 kronor. Tur man har sjukt mycket pengar.

Efter shoppingen så åkte Kalle och klippte sig. Jag följde med in på Scalp för att berätta hur han ville ha det för att försäkra mig om att det blev en 70-talshårdrocksfrisyr. Sen lämnade jag en nervös Kalle och promenerade med Nemo och hämtade bilen. En halvtimme senare hämtade jag upp Kalle och fick en chock. Han såg förjävlig ut! Nej då, just kidding. Det blev jättebra! Och ännu bättre blir det när han får tvätta det och låta det självtorka som han brukar. Då får han lite lockar och det kommer bli perfekt. Nu är det fönat och därför väldigt rakt. Men han blev jättefin och jag känner mig lite nykär nu.

På Teddystudien gick det bra. Jag hade lyckats gör allt jag skulle med bajsprover och matdagbok och Nemo var superduktig när han gav lite blod. Monica som sköter våra prover sa att hon aldrig träffat en så snäll och duktig kile som Nemo. Helt fantastiskt, alla bara älskar honom! Men han visade sig från sin charmigaste sida och skrattade och var glad hela tiden.

När vi kom hem fick Nemo prova en ny maträtt, sjötunga och potatis. Nemo har älskat all mat vi gett honom men det här vägrade han äta och det såg ut som han skulle spy. Så jag fick slänga det och ge honom lasagne som han fick igår men då ville han knappt ha det heller. Som om sjötungan fått honom att helt tappa aptiten. Men jag trugade i honom nästan allt och sen gapade han stort efter mango- och bananpuré.

Nu sover Nemo, Kalle diskar och jag ska kolla lite bloggar och sen fortsätta på mitt lapptäcke. Förresten, måste bara berätta vad vi åt ikväll. Fullkornspannkakor med färsk frukt, valnötter, vaniljkesella och honung. Jättegott!

6 kommentarer:

MiaMaria sa...

Men!!!!! Ingen bild på Kalle??

LolitaRegina sa...

Er kvällsmat lät ju sjukt god! Och vilken ADORABLE bild på Nemo!! :) Snart är jag där också, jag räknar ner.. ;)

Linda sa...

Er lilla kille verkar vara himla go och charmig!
Men.. En överdel i diarré lät väl jättefint ;)
Vi har en vagn som är väldigt röd, till och med åkpåsen är röd, till vår kille. Men nu ska vi köpa syskonvagn och den blir nog svart + lite färgglada åkpåsar.

Matilda sa...

vill också se bild på kalle:)

Jöns Marie sa...

Jag håller med föregående talare, var är bilden på Kalle? Vad kul att du håller på med ett lapptäcke, dold talang =) jag vill se bild!

Lilla Anna sa...

vad ska du hitta på me lilleman eftersom han fått emblakräm??