onsdag, december 06, 2006

Ugly Betty

Är trött efter MÅNGA timmars pluggande. Har kommit igång med psykologin och skrivit allt viktigt från boken som vi har (om)prov på.


Känner mig off nu för tiden. Det mesta blir trassligt och fel och allt är så spänt.
Någonting fattas.
Jag känner mig konstant ful, även när jag klär upp mig och sminkar mig fint. Så som jag alltid gjort. Skillnaden är att nu blir jag aldrig vacker.
Eftersom jag gått upp i vikt sitter alla kläder fult och tight.
Jag funderar seriöst på att gå med i viktväktarna i januari. Känns inte lönt nu eftersom jag ska åka bort och så är det jul och nyår och då kan jag ändå aldrig hålla mig från allt gott.
Men jag skulle behöva en partner. En som inte kommer banga, som kan peppa och inte stjälpa och som har minst 10 kilos övervikt.
Någon som är intresserad?

Och förresten, någon som provat både viktklubben och viktväktarna eller tror sig veta vad som funkar bäst??
TIPSA GÄRNA!!!


Nu ska jag iallafall vara duktig och gå och träna och ikväll är det äntligen OC. Tror det kommer vara ett bra avsnitt ikväll.


8 kommentarer:

Anonym sa...

jag tycker iallafall att du alltid är supersnygg :) Så det så!

Anonym sa...

Du är jättefin! Inte ska du gå med i viktväktarna. Puss

Anonym sa...

Jag vill verkligen oxå poängtrea att du typ är den snyggaste tjej jag känner o att jag INTE tycker att du ska banta, men visst det handlar alltid om hur man känner sig :( Kram!

Anonym sa...

Åh! Vi hade kunnat gå ihop :P Men nu bor vi ju lite långt ifrån. Jag gick på VV för ca 3 år sedan. Visst går man ner i vikt om man ger fasen på det! Extra bra är det ju när man får väga sig inför en annan person, då får man ju dåligt samvete om man inte går ner.

Annars kan man ladda ner olika program där man skriver in det man ätit och det man tränat, så kan man kontrollera sitt kaloriintag på den vägen.

Anonym sa...

Viktklubben är bra, men det gäller att man skriver ner verkligen allt man äter och tränar, annars hjälper det föga har jag märkt... Det som jag tror är en stor fördel med VK mot VV är att det är lättare att verkligen veta för hur mycket man har ätit.

Mayumi sa...

Linnéa, jag tycker iaf att du är jättesöt :) Sådeså :)
Kram från Suss

Mayumi sa...

Att banta funkar aldrig. Det du måste göra är att lägga om ditt liv helt enkelt. Börja skriva matdagbok, det gjorde jag när jag började för 2 år sen. Jag köpte hälsotidningar o lät mig inspireras, förde dagbok över ALLT jag åt VARJE dag. Tvingade mig själv att äta godis BARA på helgerna. Letade upp nyttiga recept på fisk, kyckling o kött och handlade mkt grönt o frukt. Blev jag sugen på godis på kvällen var d morötter o vatten som gällde. Jag tvingade mig själv iväg till Friskis o Svettis och såg mitt "nya" liv som ett projekt.
Om du bantar så funkar d bara tillfälligt så lösningen är en helt ny livsstil. Och du, man behöver inte lämna chips o godis o pizza för alltid, man bara äter det lite mer sällan :)
You can DO it!! :)

Linnéa sa...

raur: tack..:) synd jag inte själv känner så!

maggi: nåt måste jag göra eftersom jag inte kan ha mina byxor längre. inte så roligt.

eve: precis, det är ju hur man känner själv, och det är tråkigt att känna sig ful:/

dessi: vi får åka varannan vecka..;) jag funderar seriöst på viktklubben, det är ju via internet. kanske vi kan gå med samtidigt och pusha varann?

elin: ja jag funderar mer på vk nu faktidkt.

mayumi: jag behöver hjälp med detta. jag har provat att skriva ner, provat med massa saker. jag bestämmer mig om och om igen men det GÅR inte. jag tror VK kan vara en bra knuff, hjälpa mig hålla kollen.