lördag, december 02, 2006

Ont i magen...

Fick nyss reda på att min lilla lillasyster fått missfall.
Hon berättade det nyss och hon hann inte ens berätta att hon skulle bli mamma innan det färsvann..
Känns jättehsmkt att vara så långt ifrån henne nu, men hon mår ganska bra. Hon och hennes pojkvän fattade knappt att de skulle bli föräldrar innan det var borta.
Det var inte planerat så nu ska de plugga klart innan de försöker igen.

Det sjuka är att jag häromdagen tänkte att Marie säkert snart kommer säga att hon är gravid och att hon definitivt kommer få barn innan mig.. Skrämmande..

Längtar till jul så jag får träffa dem igen..




3 kommentarer:

Anonym sa...

Hemskt tråkigt med misfallet.. tur nog var dte illafall inte en planerad graviditet eller att den hade hunnit långt alls... men usch ja, måste vara en hemskt omtumlande upplevelse :(

Linnéa sa...

raur: nej precis, sorgen blir nog inte lika stor om man inte planerat det och inte ens hunnit vänja sig vid tanken.. men ja, det är ju ändå en förlust..
men klokt nog ska de vänta e´tt tag nu. de är inte så gamla och har inte pluggat klart.

Anonym sa...

Mycket som händer i ditt liv! Men man blir stark. Vilken jävla fittkärring som sa det där till dig då. Vilka bittra äckelhaggor det finns. Jag går runt och är konstant skitarg på en jävla kärringjävel jag med. Har inte ens orkat skriva om det, men är nog bra att få ut det iaf. Vad skönt att du har klassisarna! Jag har inte läst nå bloggar på länge, förrän nu. Kram