måndag, mars 30, 2015

Tung dag

Det blev en tung början på veckan då jag vaknade med ångest och kände mig ledsen. Vet inte varför, kan inte sätta fingret på det. Eller jo egentligen. Jag har fått veta att en vän fått leukemi, en person som funnits med i hela mitt liv och det känns så sjukt. Vi sms'ade idag och tårarna bara rann, så jävla orättvist. Undrar om det här är något slags otursår? Varje månad har hittills inneburit något väldigt jobbigt... 

Jag gav mig ut och sprang och det hjälpte iallafall mot ångesten men inte att jag kände mig håglös och ledsen. Den här veckan blir en vilovecka med kortare och färre pass. Det brukar komma naturligt med förkylningar men nu har jag *peppar peppar* varit väldigt frisk senaste tiden. Åtta kilometer trail blev det i regn och blåst och skogen var kladdig och jävlig.


Ikväll har jag jobbat och jag hade förväntat mig lite turbulens men det var riktigt lugnt. När jag kom hem vid 23 kollade jag ett avsnitt av GIRLS och nu ska jag gå upp och krypa ner mellan mina barn. Imorgon hoppas jag att jag känner mig gladare, jag hatar att vakna ledsen..

4 kommentarer:

Helena Nimbratt sa...

Jobbigt medå ångest men kul med nya projekt. Hoppas du har vaknat upp till en ljusare dag.

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Men fy vad tungt.
Stor kram!

Anonym sa...

Åh nej... :-(
Hoppas att du inte åker på mer otur nu. Och skönt att löpningen kunde lätta lite på trycket.

Massor av kramar!

Anonym sa...

<3

Mercedes.