måndag, mars 09, 2015

De bästa dagarna

Dagen efter att jag jobbat helg plus ett par dagar innan helgen och varit borta mycket hemifrån är det SÅ skönt att vara ledig. Det känns riktigt välförtjänt och lyxigt och helt underbart att få en hel dag med barnen. Jag gick upp med dem imorse, myste, gav dem frukost och gjorde dem iordning innan jag gav mig ut på långpass. Var så trött på vägarna jag alltid springer häromkring så jag messade Mirijam för att se om hon var hemma så jag kunde springa dit. Och det var hon så jag gav mig av. Riktigt vårväder och jag hade den skarpa solen rakt i ögonen men det var kul att springa en ny väg. Två dagars vila har gjort underverk och kroppen kändes pigg och fräsch. Mycket backar men det var ändå lugnt och när jag kom till
Mirijam blev det prick 14 kilometer så jag sprang lite till och landade på 15,5 kilometer. Trots att jag sprang lågintensivt tog det inte mer än en timme och trettiosex minuter och det är ett bra tecken, låg puls trots högre fart.

Hos Mirijam fick jag lunch och en pratstund och sen kom Kalle och barnen och hämtade mig. Kalle åkte sen till Agusa och jag och barnen gick först ut till kaninerna en stund och sen gick vi till en lekplats. Väl hemma lagade vi middag och sen dusch och tv-spel innan läggdags. När barnen somnat tittade jag på en skräckfilm, The Strangers som var väldigt läskig. Är just nu väldigt tacksam för att Kalle har och kan hantera skjutvapen och för att vi inte bor helt in the middle of nowhere.


1 kommentar:

Mirijam sa...

Men vänta nu, är det den där filmen där dom typ gifter sig i början? Eller är på bröllop? I så fall HAR jag ju sett den!