lördag, mars 28, 2015

Ringar

I förmiddags så åkte jag, Kalle och barnen till Malmö för lunch och ringspaning. Jag hade ju redan kollat upp återförsäljare av Sandberg-ringar så det blev första stoppet. Jag trodde att jag skulle hitta rätt direkt och bli impulsiv men det var faktiskt sjukt svårt att välja! Jag testade massor av olika ringar och kombinationer som jag fotade och sen gick vi och åt lunch och jag hade beslutsångest. Visst, jag var inte tvungen att bestämma mig idag men det kändes skönt att bocka av en grej från listan. 

Vi käkade lunch på La Empanada, vilken nostalgi! Vi käkade där sjukt ofta 2001-2002 men nu var det flera flera år sen. Vi tog samma mat som vanligt, handlade av samma personer som vanligt och det var samma gamla man som plockade av borden som för 14 år sen. Och priserna var detsamma. Sjukt mycket mat och hela familjen åt sig mer än mätta för 198 kronor.

Efter lunchen gick vi runt i lite andra jubelbutiker men varken servicen eller smyckena kunde mäta sig med det första stället. Jag velade mellan två olika ringar och vi bestämde oss för att gå och testa dem igen och tur var väl det för jag kunde genast välja bort den ena som plötsligt kändes helt fel. Men den andra kombinationen kändes SÅ rätt. Dock då fick jag byta ut min förlovningsring då den var för hög för att passa med ringen jag ville ha vilket visade sig under dagen var ett återkommande problem. Så det blev två ringar idag till och med, en vigselring från Sandberg med en sten plus en slät förlovningsring med lite "använd" yta från Schalins, båda i vitt guld.

Några kombinationer som jag tyckte om men inte kändes helt rätt. Eller jo, den längst upp till vänster tyckte jag var underbar men då den kostade närmare 50 000 kändes den inte lika fantastisk. Skulle inte våga använda en så dyr ring!

Jag känner mig helnöjd med mitt val och det är skönt att vi bockat av en grej på listan. Nu är det klänning, skor och en kofta/jacka/något lite varmare som står på tur. 

4 kommentarer:

Ninni sa...

Du gjorde helt rätt val!! Och Sandbergs ringarna är underbara!!

Jöns Marie sa...

Åhhh, det är roligt att titta på ringar!
Jag tycker att alla var fina men min favorit är nog den längst ned till vänster.

Linnéa sa...

Ninni: ja det var rätt, känns i hela kroppen!

Marie: ja det var sjukt svårt att välja, men tillslut hittade jag rätt kombination!

Anonym sa...

Vilken kombo du än väljer så kommer det vara sjukt fint.
Hur ser Kalles ut?

Känslan att stå och titta på sin hand och tänka på vad som komma skall, vad det smycke betyder, är grymt ljuvligt!

Nina