torsdag, mars 12, 2015

#siljesvardwedding

HDet var riktigt kallt imorse men när solen tittade fram blev det soligt och fint. Jag brände av ett intervallpass på sju kilometer som gick bra. Ibland önskar jag att jag hade någon som kunde pusha mig och skrika på mig just när jag kör intervaller eftersom jag då skulle pusha mig mer.

Försöker ju ta roliga runfies när jag sprungit men jag ser alltid så muppig ut! Jag vill ju se sådär cool och sportig ut med lite snyggt glänsande svett men njaaaa.. Når inte riktigt dit.

Och så lite bröllop. När livet gungade till rejält för några veckor sen så kom jag av mig helt med bröllopstankar och planering men nu känner jag mig peppad att komma igång igen. Vår kompis David gör en hemsida som blir så fin så fin och den har uppdaterats ikväll med info och bilder på tärnorna och toastmaster/toastmadame. Det är dags att kolla på ringar och klänningar också. Dock  så har jag en klänning jag egentligen vill ha men jag ska ändå ge mig ut och titta då Kalle inte riktigt tycker den tillräckligt "bröllopig". Skor måste jag också hitta. Och en kofta/jacka.. Hjälp...


1 kommentar:

äppelblomman sa...

Shit va du är duktig!

Åh fy fasen va jag är avis på ert bröllop! Skulle gärna gifta om mej igen, bara för att det är såååå kul med alla förberedelser och allt runtomkring!

Stor kram K