måndag, mars 02, 2015

Burn off the crazy

Jag gav mig ut på de planerade intervallena, i regn. Lagom inbjudande men på grund av mitt jobbschema måste jag springa måndag, tisdag, onsdag och torsdag den här veckan så det var bara att bita ihop. Det är tungt att springa med ångestfyllt bröst men i takt med att jag körde slut på mig själv så försvann det och resten av dagen var mycket lättare. 

Ibland känns det som om att det finns en tidsbegränsning på hur länge det är okej att vara ledsen. Att man borde rycka upp sig och får små klämkäcka råd med hur man borde göra. Jag är bra på att hålla inom mig och inte visa när jag inte mår bra men den här gången tänker jag tillåta mig att få vara ledsen och inte skämmas för mina tankar och känslor. Jag kommer inte att gräva ner mig men tänker inte låtsas heller. 2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra beslut ! ut med skiten ! Håll inte någonting inne, det blir bara värre. I Uruguay säger vi så: "delar man sin sorg/smärta med nån annan, så har man bara halva kvar efter åt" Jag tycker att det är fantastiskt att du orkar gå ut o springa o kör dina träningsrutiner och kämpar. Kram. Mercedes.

Jöns Marie sa...

Tycker att det låter bra, man måste få må dåligt under perioder i sitt liv och min erfarenhet är att det är skönt att folk man har runt omkring sig vet så att man inte alltid behöver förklara eller låtsas var glad, man kan säga "jag har en dålig dag idag" och folk förstår.
Kämpa på <3