tisdag, mars 24, 2015

Stolt ägare till ett par ögonbryn

Nu är det gjort! Nu sitter brynen där de sitter och jag är nog väldigt nöjd. Måste nog bara vänja mig, de ser ju inte riktigt ut som när jag målar dem.

Jag sminkade brynen som vanligt och han som skulle tatuera dem ritade och mätte och grejade för att få dem symmetriska. Det är ju skitsvårt att måla dem precis likadana så jag valde det som var finast och så utgick han från det. När jag godkänt formen så satte han igång. Det gjorde rätt så ont, mer på vissa ställen och mindre på vissa. Han körde ju 3D-teknik och tatuerade ett strå i taget. Efter lite finslipning, mätning och spegling så var det färdigt. Jag fick skötselråd och en tid om en månad för att komma dit och korrigera och fylla i där det eventuellt tappas färg under läkningen. Det kommer bli en skorpa precis som på en vanlig tatuering och skötselråden är ungefär desamma. 

Före och efter. Alltså, jag mår psykiskt dåligt av före-bilden. Jag tycker jag ser fruktansvärd ut! Det ska bli helt underbart att slippa tänka på de där jävla brynen och slippa känna mig så fantastiskt ful bara för att de inte är sminkade. Förresten, pricken i ena kanten är en blodfläck och ingen tabbe.

Jo men jag är nog nöjd. Förhoppningsvis känns det likadant efter att det läkt och man kan se det "riktiga" resultatet.

9 kommentarer:

Fifi sa...

Coolt!
Funderar på att göra detsamma. Mina bryn är nästan vita och jag gillar att ha dem lite mörkare och markerade, sp jag färgar dem, men skulle gärna vilja ha en mer varaktig lösning!

Fiat sa...

Åh vad snyggt! Har också funderat på att fixad det där. Först var jag alternativ ungdom och plockade sönder ögonbrynen, sedan var jag alternativ ungdom och rakade dem och fick med lite mer än bara bryn av farten. Det hände bara en gång, men mina ögonbryn har liksom aldrig återhämtat sig helt. De växer bara ut fläckvis och jag är så jävla trött på att fylla i dem.

Hur länge håller tatueringen? För visst är det inte för alltid riktigt?

Anonym sa...

Jag tycker att du ska vara jätte nöjd! Det blev super fint!
/Kalle

Träningsblogga - Ida sa...

Riktigt bra blev det!

Alex sa...

De blev ju skitfina! Mkt bättre än jag sett framför mig när jag tänkt "permanenta bryn".

D sa...

Men VAR har du gjort detta? Det blev ju svinbra!
Jag har funderat på samma sak själv jättelänge,men vet inte var jag ska gå. En del ställen har riktigt dåliga före- och efterbilder.

äppelblomman sa...

Så sjukt snyggt!! Dom ser verkligen ÄKTA ut!
Själv har jag inte de problemet.. Har så mörka och stora att jag måste ansa (läs klippa och noppa) minst en gång i veckan... Alla har vi olika problem;-)

Hoppas du slipper den värsta skorpan! Hoppas du har bra salvor!;-)

Ha en toppendag!

Kraaaam

Lelle sa...

Wow!! Riktigt skit snyggt!! Jag blev lite sugen jag med..

Linnéa sa...

Åhhhh tack så mycket, vad glad jag blir att ni tyckte det var fint! Har ju varit sjukt nervös för resultatet men jag är jättenöjd och ångrar mig inte!

Svar på frågor:

Tatueringen ör inte för alltid utan man för fylla i efter 2-5 år. Jag gjorde dem på Beauty- och spacentrum i Malmö.