torsdag, mars 05, 2015

Samtalet

TIgår var jag på krissamtalet som jag tackade ja till. Med facit i hand så borde jag gått redan första veckan men då var allt så jobbigt att jag inte kunde tänka eller ta några beslut. Jag vet inte om jag tyckte att samtalet var bra eller hjälpte mig. Eller, ett par saker har jag funderat mer på efteråt. Kvinnan jag pratade med frågade om jag kunde relatera till något jag varit med om tidigare i livet som gjorde att jag reagerat och känner så som jag gör. Jag kunde inte komma på något men skulle fundera på det. Sen så kom jag fram till exakt vad det är som gjort mig mest ledsen, vad jag är mest rädd för nu. Vissa saker jag tänker och känner är sånt som kommit av den här händelsen och jag är rädd att jag kommer begränsa mig själv om jag ger efter. 

Idag var det en grej jag var tvungen att ta itu med som inte hade med "händelsen" att göra, men det påverkar mig och allt blev så himla jobbigt. Jag vet att ni säkert fattar nada vad jag svamlar om men jag måste få ur mig saker som snurrar runt i huvudet. Själva grejen som hänt kommer snart vara över, borta från vårat liv, men sen ska vi leva med känslorna av det och det är det som är så jobbigt. Jag har känt mig ledsen idag men en springtur och att åka och jobba har lättat både hjärta och huvud.

10 kilometer distans som avslutades med en rejäl stöt när jag lite osmidigt kröp under ett elstängsel.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är svårt att fatta...men skit samma, du får prata på !!! vi är här och läser och vill dig väl och att du ska må bra snart... Jättekram. Mercedes.

äppelblomman sa...

Skönt att du gick dit och pratade idag!
Vi fattar inget, men jag vet precis hur det är! Ibland bara måste man få ur sig saker och ting även om man pratar i "termer"!

Stor kram till dej!

Mirijam sa...

Jag drömde i natt att "händelsen" var att de förra ägarna till ert hus hade någon klausul i kontraktet som gjorde att de hade rätt att köpa tillbaks det om ni inte hade gjort vissa saker inom en viss tid, och att ni nu var tvungna att skaffa fram en miljon till någon form av stor radonsanering, eller sälja tillbaks huset till dom.

Skriv i gåtor du bara, det är klart att det är skönt att få ur sig saker som är jobbiga!

Jenny Shima sa...

Det gör inget att du skriver i gåtor. Det är helt ok att inte tala om allt, vi tycker om dig jättemycket ändå. Jag hoppas att det löser sig och att samtalen hjälper.

Kram

Cecilia Mattsson sa...

Det är inte alltid man vill skriva exakt vad som har hänt men det är ändå skönt att få skriva något... Jag hade själv en väldigt tuff period i mitt liv i höstas som jag inte trodde skulle gå över. Jag gick på samtal med andra i samma som satt i ungefär samma sits och det kändes väldigt skönt, att någon förstod utan att jag behövde förklara allt för mycket. Jag har kommit en bra bit på vägen och det känns skönt!
Kram