onsdag, december 07, 2011

Saffransbullar med vanilj

Imorse sov båda barnen till 7 och det var så skönt. Då hinner vi se julkalendern, äta frukost och göra oss iordning i lugn och ro innan det är dags att gå.


När jag lämnat Nemo gick jag och Leon vidare in till byn för lite ärenden. När vi kom ut från Konsum kom Nemos dagis gående för de skulle till biblioteket på teater. Jag smög lite på dem och det är ju märkligt så ordentligt Nemo gick. Han höll i vagnen och gick i takt med de andra. När han går med mig så går han låååångsamt, plockar pinnar, springer, stannar och glor, kramar lyktstolpar och ja, allt utom att gå ordentligt vid vagnen.


Jag och Leon gick till Ica och hämtade min locktång och postade julkort, sen gick vi vidare till Kanelbullens konditori och köpte te. Julknäck och pepparkaka valde jag och det ska bli spännande att smaka ikväll.

Tiden har rusat iväg här hemma. Jag har bakat saffransbullar med vanilj och Leon har ätit mango. Nu har han somnat i min famn och jag ska slänga ner honom i vagnen och så ska vi hämta Nemo.

1 kommentar:

Lina sa...

Vad söt du är som spionerar på Nemo :-) Jag kommer göra samma med min unge om jag får chansen. Sjukt kul att se hur de är när man inte är med! Det dröjer innan jag får chansen men jag ser redan fram emot det, haha!