tisdag, december 20, 2011

Lilla Leon

Tänk att han snart är fem månader gammal. Det är helt galet! Han har fått tydligare rutiner nu, inget jag styrt utan jag har mest följt hans egna och försökt hålla dem. Sov- och mattiderna är rätt så fasta och de senaste kvällarna har han somnat 20.30-21 ungefär och sen har jag lagt honom i hans säng och det har funkat bra. Lite mat har han börjat få, mango, potatis och palsternacka och gröt har gått ner och igår hade han nog kunnat tänka sig lite mer mat men då var den tyvärr slut. Han kan sitta själv så länge han inte börjar och titta runt en massa för då tippar han direkt.


Han rullade från mage till rygg när han var två månader men för ungefär en vecka sen rullade han även från rygg till mage. Han ler mycket och vill ta på ens ansikte, och blir superglad när han ser Nemo. Han skrattar om man busar med honom men är lite mer svårflörtad än vad Nemo var som gapskrattade bara man sa tittut. Och han älskar att bada! Oj oj vad han plaskar och sprattlar, och man blir helt blöt.


Med röd näsa och ett leende bakom nappen.

2 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Vilket litet charmtroll!

Anonym sa...

Åååh vad jag blir sugen på barn när jag ser dina barn :D jag vill också få så söta barn! Du ska vara sååå stolt :) KRAM ha en härlig dag!