söndag, december 11, 2011

Julklappar

Nu har vi precis beställt Nemos sista julklappar. Det blev ett 10-pack Hot Wheels (småbilar) och en bana man kan sätta på väggen att hoppa med bilarna. Sen ska han få ett klosspussel, sängkläder med Pettson och Findus och en film med Pippi Långstrump i Söderhavet. Leon är mycket svårare att köpa till, han har ju allt efter Nemo och för honom kvittar det ju vad eller om han får något. Jag har köpt en jättesöt necessär från Lisbeth Dahl att ha blöjor i nu och när han blir äldre att ha som just necessär. Jag funderar på en nappburk, det kanske är en bra julklapp. Vad ska ni ge era barn i julklapp?


Jag hittade ingen bild på necessären men det är samma gulliga apa på den som på passfodralet ovan.

8 kommentarer:

Lilla Anna sa...

Hedda ska få en traktor som man trycker på så "brummar" den. Sen får hon en himla massa från alla andra så vi tänkte inte ge henne så mkt mer om jag ska va ärlig! Hon vet inte heller än vad det är utan skulle nog bli lika bra över att få prassla med alla papper efter paketöppnandet :)

Lilla Anna sa...

glas ska det stå inte BRA

Lilla Anna sa...

men va faaaaaan... GLAD!!!

Jenny Shima sa...

Kläder från Villervalla, en liten spis med grytor och andra tillbehör.

Marie sa...

Axels julklappar blir som vanligt överdimitionerade... De är få men dyra, ett nytt Nintendo 3D ds, spel till det och spel till Wii. Ett monopoly med blixten, en eltandborste och några små grejer. Ellen däremot har vi sparat in på, hon får en egen hello Kitty lek-dator som hon önskat sig. Ett lektält från Ikea och så ska jag leta efter en liten docka med en bil som jag sett någonstans. =)
Kram Marie

äppelblomman sa...

Shoppade ju klappar igår... Alfred är det lätta att köpa till, han önskar sig allt;-) Han ska få bilar, pysselgrejer och sånt! Fabian ska få en wigletcar och lite annat smått!
Douglas har vi ännu inte köpt till... Han önskar sig bara DYRA grejer;-)
Kram K

Ninni sa...

Cedric ska få en dvd-film, en jättestor gosedjurs haj och ett par arbetsbyxor. Lily får en skallra och en bitleksak. Jag mår redan nu lite illa av hur mycket saker barnen kommer att få. Tycker att det är lite vulgärt nästan med alla julklappar och ändå kan jag själv inte låta bli att köp fler. Är så dubbel!!

Anonym sa...

Manuela ska ha en MAc book pro... eller vad det nu heter.... jag har alltid sagt att den dagen som vi har råd till en MAc... den dagen skulle JAG få den... men... här är jag med en gamal data som är kass, jag är svag... och hon är min enda älskade barn... Hon ska få den!!!! Hoppas att jag kan låna hennes Mac "nån" gång hahahahah.
Mercedes.