söndag, december 18, 2011

Håruppsättning

Idag har vi haft julafton med Kalles familj och då hör det ju till att göra sig lite fin. Tyvärr var mitt hår skitigt och tovigt så det fick bli en enkel uppsättning som jag tycker är rätt så fin. En inbakad fläta från luggen och runt sidan, bakom huvudet och sen en slarvig tofs på andra sidan.





Jag tycker uppsatt hår är väldigt fint men har det sällan då jag inbillar mig att jag inte passar i det och att jag ser tjock ut i ansiktet.

Jag fick så fina julklappar idag! Leilas nya bok Hello Cupcake, ett spritserset, ett jättefint muffinsställ och en prenumeration på en tidning med både mat, inredning och trädgård. Tillsammans fick jag och Kalle en djup stekpanna med lock och ett fodueset.

6 kommentarer:

äppelblomman sa...

Åh va fin du är! Älskar den uppsättningen! Jag måste lära mej att göra en inbakad fläta, de är ju sååå fint o du passar superbra i att ha håret uppsatt!
Kram K

Jöns Marie sa...

Fin frisyr, passar jättebra oden :)

Juristen sa...

Lovely!

Ninni sa...

Vilken snygg frisyr!! Önskar att jag kunde göra frisyrer!! Mitt hår håller sig aldrig på plats och trillar bara ner tills jag ser ut som en fågelskrämma!

Johanna sa...

Du ser verkligen inte tjock ut i ansiktet i den håruppsättningen och säkert inte i övrigt heller. Du har vackra ansiktsdrag. Man är ofta alldeles för självkritisk när det gäller sig själv, kanske är det en grundtillstånd många begåvade lyckas anskaffa? Ju smartare, desto mer insikt i ens bristningar - även på ytliga plan.

Linnéa sa...

Ni är jättegulliga, tack så mycket!

Johanna: vilken härlig kommentar, det ska jag tänka på!