måndag, augusti 17, 2009

Tusen tack för alla era kloka råd! Jag måste ha världens snällaste läsare, aldrig några elaka ord utan bara hjälp och pepp. Tack!

Jag har en liten känguruapa i en sjal på magen och där trivs han kanon. Somnar nästan direkt. Idag SKA jag gå ut på en lite längre promenad med vagnen, det är mitt mål. Jag skulle vilja baka också vilket jag har tänkt i snart en vecka men det blir liksom aldrig av.

Jag trodde jag skulle må skit över min mage efter graviditeten men just nu så bryr jag mig faktiskt inte. Den är INTE snygg men spelar det egentligen någon roll när den har burit det finaste i hela världen? Jag kommer säkert hinna ändra mig och få komplex över den men jag njuter av den här känslan av att vara nöjd så länge det går.

Igår kväll var det gnälligt värre. Nemo vägrade sova och Kalle var uppe med honom till 01-tiden. De kom och la sig då, Nemo fick mat och sen sov han till 6 imorse då han fick lite mat igen och sen sov vi vidare till 9-tiden. Riktigt skönt. Men det är frustrerande när han vägrar sova och är gnällig direkt man inte är uppe och svingar runt honom. Men han var nog rätt så körlig i magen så det kan ha varit det som spökade. Jag hoppas på att det blir bättre ikväll!


Man får så mycket fint när man fött barn!

2 kommentarer:

Lina sa...

Jag drömde om dig i natt! Vi sprang över gigantiska kullar som i Sound of music fast utan musiken o du höll på att missa ditt tåg hem och gjorde nog det också men jag tappade bort dig. O sen skrev du en hälsnig till mig i bloggen som av nån anledning var i pappersform istället. Knas :-) Hoppas du kommer ut på promenad!

äppelblomman sa...

Nemo kanske inte tycker om att åka vagn. Det finns ju faktiskt barn som inte gör det. Men det är bara att vänja honom och gå små rundor. Det kommer du att lösa galant! Vilken kille som sover hela nätterna. Från01 till 06 det är ju jättebra när man är så liten som honom! Visst är det skönt att få komma ut på en liten promenad! Det är ändå skönt att det är denna tiden på året, för så slipper man tänka på hur man ser ut. Magen kan hänga o slänga som den vill;-) Min gör det fortfarande och Alfred är över 1 år;-) Den går visst aldrig bort... Men jag har ju haft det finaste som finns i magen och då gör det inget att den är ful och hängig;-)