söndag, augusti 02, 2009

Ingen bebis inatt heller.. Det enda som väcker mig på nätterna är den brutala halsbrännan som inte är så rolig. Jaja, keep on waiting.

Igår ringde min pappa och sa att han ringde från BB och undrade vart vi var nånstans. Han berättade även att han köpt något väldigt väldigt fint till Nemo, och jag gissar det är en Mora-tröja.

Har även fått en massa sms om hur det går och det är så tråkigt att behöva skriva no bebis till alla. Förvärkar har jag, i fredags rätt mycket, men inte mer än så. Jag går bara här och väntar på slempropp, värkar och vattnet. Jag känner mig så sjukt tragisk!

5 kommentarer:

Babbi sa...

Kan inte ens föreställa mig hur det känns att gå o vänta på ett barn såhär, men man har juh sett på dom som gör det att det inte alls är något vidare, vare sig fysiskt lr psykiskt. Hoppas lillen kommer inatt!

Ang din kommentar, säger han nej, drar jag direkt, säger han ja, inleds processen med allt.

Jenny Shima sa...

Det är helt ok att vara otålig ni bara väntar ju på att Nemo vill komma ut och det kommer han ju att göra. Halsbränna har jag sluppit än så länge men däremot så är det svårt att hitta en bekväm ställning att sova i, värmen gör ju sitt till. Jag tror att jag och alla andra som är gravida är de enda som tycker att det är skönt när det inte är mer än 20 grader varmt.

LolitaRegina sa...

tack för komplimangen själv, jag har gått upp lite semesterkilon, så just nu tycker jag inte att jag är så smal och liten alls.. :( men imorgon är det vardag och back to work again, så nu får det vara slut på "unna sig"-tänket! :)

Vadå? sa...

Så himla spännande! :D

Babbi sa...

Hej igen, han har själv sagt att han ska bestämma sig nu i veckan *hoppas hoppas*