söndag, augusti 02, 2009

Nu är Kalles semester slut och jag tror jag sörjer det mer än vad han gör. Inga mer Skip-bo-spel till fikat, inga mer sena film- och seriekvällar och inga nattpromenader. Jag kommer dö av tristess om inte Nemo kommer snart.

Vi har gjort mycket på Kalles semester iallafall. Mycket hemmafix som behövts göras länge, en helg i sommarstugan, lite utflykter och mycket vila och avslappning.

Men snart får Kalle vara ledig två veckor till när älskade lilla bebisen kommit. Jag har faktiskt haft en hel del energi idag och städat skafferiet, micron och ugnen. Jag har tvättat, färgat ögonbrynen och så har vi varit på en promenad. Kalle har precis gått och lagt sig och vi avslutade hans semester med att se Arachnophobia och äta Ben&Jerrys. Kalle hade aldrig sett den filmen och jag har sett den säkert 10 gånger, minst. Det var en av mina favoritfilmer när jag gick i typ sexan-sjuan.

Imorgon när Kalle slutat jobba ska vi åka och köpa en ny dammsugare eftersom man får tinnitus av den vi har plus att den suger knappt upp nånting. Älskar att lägga pengar på sånt, det är så lovely! Få se hur jag lyckas spendera dagen i min väntande ensamhet, såvida inte Nemo kommer på att han vill ut inatt. Men det tvivlar jag starkt på.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag drömde att Nemo föddes inatt! Stämmer det? *hoppas*! :D

Anonym sa...

Jag har letat som en tokig i din blogg efter den filmen som du såg som handlade om någon form människoforskning. Den som var delvis äkta material och delvis nyproducerat. Vet du vilken jag snackar om?

Linnéa sa...

anonym: jajjamän, det är Philosophy of a knife som du ska leta efter! om du hittar den och ser den så skriv gärna vad du tyckte om den!

Lisa Gittan sa...

även fast det kanske känns som om han aldrig kommer, så kommer Han snart..Den sista väntan är ju den jobbigaste, men snart snart är han hos dig!

Puss på er!
//Lisa