torsdag, augusti 27, 2009

Bara för att den här bilden är så rolig..


Första ensamma dagen med Nemo gick hur bra som helst. Han har sovit som en ängel inatt och vi klev upp vid kvart i åtta för att säga hej då till mamma och pappa. Det var riktigt sorgligt när de åkte men man får bita ihop och tänka positivt! Det är inte alla som har så underbara föräldrar som kommer och hjälper till med allt, ställer upp och har massor med fina presenter med sig. Jag längtar tills vi ska åka med Nemo till Kättbo i höst.
Så idag har jag och Nemo städat, sovit lite, tvättat, gått en långpromenad och bara umgåtts. När Kalle kom hem bajsade Nemo på honom och nu ligger de däckade i soffan båda två. Underbart att Nemo vilar upp sig inför natten!

Imorgon ska vi på kräftskiva hos grannarna. Jag äter inte kräftor utan ska baka en västerbottenostpaj och göra en god sallad. På lördag ska Kalle på reptilmässa i Kristianstad så då hänger jag och Nemo med och hälsar på Vilde, Evelina och Bena! Och nästa vecka ska vi ta en tur till Malmö för Nemo har fått pengar i present och vill köpa den fina kaninlampan han önskat sog sen han låg i magen.


Nu får någon av mina vänner ta och klämma ut sin bebis så jag har någon att bebisdejta med!

2 kommentarer:

Evelina sa...

...och det ska bli så sjukt trevligt att träffa dig och att äntligen få se ert lilla underverk :D Puss!

Soya ★ sa...

Vilken härlig badbild du vann med :) Nu var ju inte priset så användbart just nu precis :P

Tack för kommentaren förrästen :)