torsdag, augusti 20, 2009

Nemo ligger på Kalles bröst i en matkoma och hickar. Idag var en sköterska från BVC här på ett hembesök och Nemo hade inte gått upp så mycket som han borde gjort. Antagligen får han inte i sig så mycket som han behöver under kvällen, vilket förklarar att han är väldigt kinkig och inte vill sova. Så nu ska han få ersättning efter varje amning vilket han fick för en stund sen och nu ser han knappt ut att kunna röra sig. Tyvärr måste han även väckas på natten för att äta också. Annars så sover han gärna från typ tolv till sex och det är ju jätteskönt för oss, men nu måste jag väcka honom om han sover längre än fyra timmar.

Mamma och pappa är här nu och det är mysigt, och jätteskönt för vi får hjälp med matlagning och disk. Väldigt uppskattat! Vi var ute på en riktig långpromenad i skogen idag och det var så skönt. Nemo sov hela tiden och jag märkte hur dålig kondis jag har, det var länge sen jag orkade gå långt.

Tycker ni min blogg har blivit tråkig? Jag vet inte vad jag ska skriva om då tillvaron kretsar kring en liten bebis dygnet runt och jag inte varit annat än hemma. Frågor eller tips på saker att skriva om mottages gärna.

7 kommentarer:

Erika sa...

Lyssnar jättegärna på din "vanliga" vardag med en liten bebis! :-)

Vadå? sa...

Vardagligheter! Som Erika sa, jag läser gärna vad ni gör om dagarna och hur allt går :)

Evelina sa...

Inte ett dugg tråkig faktiskt - är ju sjukt nyfiken på hur det går med det lilla knytet :D

Mirja sa...

tillåt dig själv att inte behöva vara så aktiv å bloggen i början! :) Vi som läser har full förståelse och väntar gärna mellan uppdateringarna så länge du inte lägger ner helt iaf :)

äppelblomman sa...

Jag tycker din blogg är fantastisk! Det är ju det vi vill höra hur det går med Nemo och hur ni mår!!

Lisa sa...

Var inte rädd för att bli en "sån" :) Det är en livsstil, fortsätt som innan om tankar, små händelser. Sen ska du såklart inte känna krav om du nu inte har så mkt tid.

Bra att de redan nu insåg att han inte får tillräckligt! Min vän Marie var på akuten flera ggr med sin bebis som kräktes osv, de sa "dra ner på mjölken". Men hon fick ju inte tillräckligt! Usch, bara att skicka iväg oroliga föräldrar till akuten stup i kvarten... Skönt att det går bra!

Lilla Anna sa...

Jag läser mer än gärna om er lilla familj!! Vi vill ju naturligtvis veta hur det går me lille knytet.. ;)

Kram