söndag, augusti 30, 2009

Nemo är nog i en tillväxtperiod nu för han vill äta hela tiden och det finns liksom inget stopp. Jag som inte trodde man kunde bli ännu mera slav, men det kunde man visst.. Inatt vaknade han vid 3 och ville vara vaken en stund så vi gick upp och passande nog gick Hostel på tv. Nemo tyckte den var bra men lite läskig ibland så han somnade på slutet.

Förresten, ni som snart ska få bebisar: Köp inte Liberos blöjor! De läcker fan hela tiden, jävla skitprodukt. Pampers är de bästa, Huggies funkar också.

Jag börjar känna mig lite krasslig men jag hoppas jag klarar mig från förkylning. Imorgon ska jag och Nemo till BVC och sen tänkte jag vi skulle åka till Malmö och köpa en kaninlampa, ett brickbord och en tröja/tunika från Gina Tricot. Jag köpte en förra veckan och den är så fin, skön och billig så jag vill ha en till i en annan färg. Hoppas de finns kvar.

På tisdag ska vi till amningsmottagningen i Lund för att få hjälp att vänja Nemo av med amningsnappen. Vi fick en sån på bb för att han satte upp tungan i gommen och inte kunde få tag men nu när han fått in tekniken vore det skönt för både honom och mig att slippa den. Underbart att man kan få hjälp med precis ALLT. Och om vi lyckas sluta med den kan han förhoppningsvis orka amma längre och tillgodose sig maten bättre och så kan vi sluta med ersättning också.

4 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jag använder och har alltid gjort bara libero. Tycker inte att pamper passar mina barn. Dom bara luktar illa. Libero har aldrig läckt för mej. Men det är så olika. Tur att det finns ett gäng märken att välja på!!!

Anonym sa...

Ps. Har använt amningsnapp i 6 månader nu...Visst, man måste ju alltid ta me den o så men annars tycker jag det funkar bra, huvudsaken är ju att det funkar! Kram

Jenny Shima sa...

Tack för tipset om blöjorna.
Nu börjar det att närma sig. De två senaste dagarna känns det som att kroppen har gått in i ytterligare en fas.
kram

lillasyster sa...

Kaninlampan är så söt, var finns den? vad kostar en sån?