lördag, juni 17, 2006

Sommar sommar sommar

Kalle sover. Jag sitter här. Vet inte vad som vankas idag, men det är skönt.
Ska bara hämta min tv och ett bord på Vitemölle 18, och sen får dagen bjuda på vad den vill.

Igår när Kalle kommit hem från jobbet så spelade vi Yatzy på balkongen, vilket resulterade i att Kalle var tvungen att skala potatisen. Den avnjöt vi sen tillsammans med lax, hollandaissås och sallad med mozzarella.
Sen promenerade vi till Videomix och Kalle köpte Prison Break-boxen som vi sen började titta på. Så spännande! Aldrig kollat på det innan eftersom det gick samtidigt som CSI men det var verkligen en höjdare. Vi åt lite ost och kex till och hade det jättemysigt.
Lite senare kom grannarna, Ninni, veganen, Johan, Evelina + kompis, in och vi drack lite öl och cider och hade allmänt trevligt. Lova my neighbours, de är jättesnälla.
Har börjat hänga en del med Ninni och evelina och de är supersöta tjejer båda två. De verkar gilla mig också, alltid ett plus.


Längtar tills på onsdag då jag får åka hem till Kättbo igen! Träffa mamma, pappa, hundarna, Marie, Ellie och sola, bada, grilla och ha det skönt!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det samma! Bilder e så himla kul att glo på :) Var har du flyttat nu? Möllan?

Anonym sa...

Hihi vad lättflyttat! Ja blandbarn e de finaste.. Tur för mig som skaffat utländsk karr ;) Inte för att jag eg tänkt skaffa barn men..