söndag, juni 18, 2006

En söndag

Igår grillade vi på balkongen igen och det var så gott! Vi grillade korv som jag penslat med olja där jag pressat i vitlök och kryddat. Till det hade vi en mozzarella-sallad, nachos, guacamole och salsa.

Sen kollade vi på Prison Break hela kvällen, förutom en paus då vi gick en lång promenad.
Wentworth Miller som spelar Michael Scofield är för jävla bra och snygg.


Idag har vi burit över min tv och ett bord från gamla lägenheten. Nu är det bara soffan som ska till Lisa och dammsugaren som är kvar. Sen är allt klart!
Min kusin Mikael kommer med sina föräldrars van imorgon, då tar vi soffan till Lisa och så får han ta med ett gammalt köksbord till Svedala som är min farmors.
Resten av dagen vill jag göra nada. Funderar på om jag ska gå ut och sola lite men vet inte om jag pallar. Det är soligt nu men man vet aldrig om det mulnar på.
Det blir väl lite mer Prison Break ikväll gissar jag och någon god middag. Sen träffar jag inte Kalle förrän om några veckor när han kommer till Kättbo första veckan på sin semester. Kommer sakna honom så mycket, men samtidigt kommer jag vara glad för jag är i Kättbo hos la familia.

1 kommentar:

Mayumi sa...

Ja, det hela hänger ju på att killen kan fixa avgasröret imorrn så att jag säkert kan köra med bilen 70 mil.....men hela bakre delen är nästan totalt sönderrostad så.....men vi håller tummarna!! :)