torsdag, juni 01, 2006

Psykopatjävlar!!!

Läste nyss deh här artikeln i Expressen: http://www.expressen.se/index.jsp?a=599939.

Nu mår jag illa och är förbannad och ledsen. Hur i HELVETE kan man göra så? De måste ha nåt jävla fel i huvudet, ingen sympati eller empati och borde fan inte få gå omkring lösa.
Hur föddes idén? Vad var meningen?
Jag hoppas de som gjort detta kommer få en ytterst plågsam död. Jag skulle själv inte tveka om jag fick chansen att ha ihjäl dem.
Ett skott upp i röven=plågas i ca. 20 minuter innan man dör. Eller tvinga dem att äta glassplitter. Eller kanske skära halsen av dem och tömma dem på blod i deras morsors jävla kök medans stackars mamma får se på.

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Nä FY FAAN! Min bestämda åsikt är att folk som gör så där mot djur ska behandlas på EXAKT samma sätt. Har ondgjort mig länge över folk som roat sig med att plåga ihjäl bl.a katter genom att hänga upp dom i träd, slå dom i väggar eller sparka på dom.....JAG HATAR DOM JÄVLARNA!! Jag håller med dig till 200%, dessa människor borde inte få leva!!

Anonym sa...

Jag klickade på länken men såg bilden o läste rubriken o sen orkade jag inte fortsätta läsa. Klarar inte av att ta in sånt för det gör för ont :( /Exem

LolitaRegina sa...

jag håller fullständigt med dig! klarade inte att läsa hela artikeln, för då börjar jag bara gråta, men jag såg rubriken och det räcker för att jag ska hålla med dig!