tisdag, juni 20, 2006

Bildberättelse

Trött och svettig är jag.
Gick på stan med och från kl 10 fram till 14.30. Evelina shoppade loss ordentligt med att handla bl.a bh, strumpbyxor, hårspännen, solglasögon, hopprep och kjol. Lina hittade ett fint och billigt linne på Carlings och själv köpte jag en bricka med pin up'or på Kitsch, en tåring på Glitter och två löv/solfjädrar att sätta i fönstret för att skydda krukväxterna från den starka solen. Köpte även en hushållspappers-hållare och en vit duk med silverbroderier och paljettmönster till min kära .
Det roligaste var när vi satt på Graffiti och åt lunch. Helt plötsligt kom en tjej och lämnade 3 lappar, typ flygblad till oss. Sen smet hon iväg snabbt som fan, och när vi såg vad det var reklam för förstod vi varför. "Ångrar du din tatuering? Kom till oss på bla bla bla.......". Så jävla fräckt, men samtidigt sjukt roligt. Jag kan tänka mig de stått och kollat på oss helt länge och slagit vad om vem som skulle våga ge oss lapparna.


Ikväll kommer mina lovely och . Vi ska grilla korv och jag ska göra nånting smaskigt att äta till och så ska vi göra guacamole, fått dille på det för tillfället.
Klockan 21 kommer sorgen lägga sig över Vitemöllegatan 16. Då är det nämligen fotboll, Sverige mot någonting, och eftersom Maggi och Ola är sånna där fotbollshuliganer () så måste jag ju tyvärr titta. Fast jag kommer nog packa och greja lite under tiden. Bara tanken på att glo på fotboll en längre stund får mig att somna av tristess.
Fattar inte hur folk kan vara så besatta av fotboll! Och sen blir de helt sura och besvikna när Sverige förlorar. Men spela själva då för fan!
Min pappa är fotbollstokig så jag lär ju inte få se nåt program jag gillar när jag är i Dalarna. Fotbollen är fan dygnet runt, på alla kanaler.

Nu ska jag springa ner och tvätta lite och sen ta en välbehövd dusch!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha det avsnittet är också askul!!

Anonym sa...

Jag hade så roligt idag! Får vi göra om sen när vi har mer pengar att spendera ;D

Mayumi sa...

Okidok, jag messar!! :) OM killen lyckades få tag på rätt reservdel igår så ska bilen vara färdig till ikväll *håller tummarna*