torsdag, juni 08, 2006

One of those good days

Mirja från min teckenspråksklass har också varit på intervju för samma utbildning som mig. När jag cyklade till skolan idag hoppades jag verkligen hon skulle ha goda nyheter, och det hade hon! Så nu kommer vi fortsätta i samma klass i höst och det känns verkligen bra att redan känna någon man ska gå med. Vi har redan planerat att åka dit ihop i bil första dagen och även till lägret i Ängelholm vi ska vara på första veckan.

Allt känns så spännande och roligt! Jag tror den här utbildningen kommer vara jättekul att gå, och mycket lärorik.

Kollade igenom kurslitteraturen igår också, och jag är redan sugen på att beställa böckerna. Det är både fack- och skönlitteratur, och en av böckerna har jag faktiskt redan läst.
Första terminen kommer vi läsa sociologi, samhällslära och psykologi och varva det med praktik. Tror första praktiken kommer vara inom krimnalvården.

Jag är så glad och upprymd över att jag äntligen ska få utbilda mig!


Planerna idag är följande:
  • Posta tradera-paket
  • Köpa larver eller syrsor till Alex
  • Hämta min kamera på OnOff
  • Tvätta 15-20
  • Sy klart klänningen jag ska ha på min kusins student imorgon

Ska även fixa lite i gamla lägenheten om jag pallar. Har lite ångest för hur jag ska hinna, men jag år göra ett riktigt ryck nästa vecka.

Snart ska jag, farmor och Emma till Kättbo också. Längtar som fan! Farmor har inte varit där på flera år, hon kommer nog att börja gråta när hon ser hur fint mamma och pappa har gjort i huset. Och Emma var så liten sist hon var där så hon minns inte så mycket, men hon kommer nog älska det.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken idyll!!! Vad e det för sjö?