måndag, juni 19, 2006

Shopaholic, definitivt!


Idag fick jag hem följande kläder från HM:

Allt passade kanonbra, men jag skulle haft en annan färg på det turkosa linnet/klänningen. Det är så likt den turkosa frottéklänningen från Indiska, men det fanns bara i limegrönt och turkost när jag beställde. Nu fanns den i rosa när jag tittade.. Så jag beställde den i rosa istället, och så råkade jag givetvis kolla på klänningarna. Och såklart hade en klänning jag spanat som fan på kommit in igen! Jag var bara tvungen att beställa den också! Tyvärr fanns den bara i stl 38, och HM är ju lite knepiga med storlekar. Förhoppningsvis passar den, det får jag veta nästa vecka för jag beställde den till Kättbo. Få se om den kommer i postlådan där eller om jag måste hämta den i Mora.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Åh tjusiga grejor, spec skorna och den understa klänningen! Är skorna platta?

Anonym sa...

Ja den turkosa ser lik ut :) Synd att den inte finns i affärer för då hade jag prövat den :) Har precis köpt en med resår upptill och jag ser lite gravid ut.. Gör alltid det misstaget..har flera klänningar som ser lite mammaklänning-aktiga ut!

Anonym sa...

Ah ska jag testa med på min nya svarta för den e rätt formlös! Föresten, övervägde att köpa den där klänningen som du beställt nyss, den röda. Men du snodde nog åt dig sista 38:an med hihi ;)