måndag, juni 12, 2006

Skitunge

Jag är så skitig och svettig just nu så det slår alla rekord.

När klockan var ca. 8.30 imorse så ringde målaren och frågade om de kunde komma imorgon. Perfa, sa jag och somnade om. Men jag drömde en massa mardrömmar om att nån stal nycklarna till lägenheten och till Kalles bil och drog dit en massa folk som söp och förstörde. Och jag kunde inte göra nånting åt det, för de bara skrattade mig rakt i ansiktet. Sen stal de Kalles bil också. Och jag hade glömt min hund i lägenhetn när jag flyttade till Kalle men den var kvar och jätteglad för att jag kom.
Sjuk dröm..

Vid 10 masade jag mig upp och gick över till gamla lyan. Började plocka och slänga saker och ta bort plastgolvet jag lagt över parketten i vardagsrummet. När jag gick hem med lite grejer och för att hämta Grumme tvättsåpa så ropar en av tanterna som alltid sitter på gården på mig. Hon undrade om jag skulle flytta och blev nog lite ledsen när jag sa ja. Hon hatade mig när jag och Marika bodde där i början för vi festade alltid och spelade skithög musik. Men hon har visst kommit över det nu.
När jag rensade ur mitt förråd så gav jag henne en soffa hon tyckte mycket om så hon frågade om jag skulle slänga mer saker. Så jag bjöd med henne upp i lägenheten och sa att hon fick ta vad hon ville ha. Så hon hjälpte mig med att slänga och plocka undan en hel del i gengäld mot att hon fick ta massa grejer. Och det var ju bara positivt för mig eftersom jag fick mindre att slänga. Så hon samlade ihop ett par sopsäckar med grejer, och jag fortsatte städa.

Nu är det inte så mycket kvar att göra. Imorgon ska det tapetseras om och efter det kan jag städa vardagsrummet. Köket har jag städat, ska bara torka ur kyl, frys och ugn. Toaletten är städad och när jag slängt alla sopsäckar kan jag städa sovrummet.
Planerar att göra resten imorgon så är det över sen.

Har sprungit några vändor upp hit med saker och några vändor ner i källaren med saker. Så jag är nöjd med dagens arbete. Kan vara jävligt effektiv när det behövs, fast säg inte det till någon..


Nu ska jag ta en välförtjänt dusch och sen plocka med grejerna jag tagit hit. Vi har fått upp en hylla i badrummet så nu kan jag få iordning lite i sovrummet med alla pysselgrejer och fotoalbum som ska stå där allt smink och toalettprylar står nu.

Hungrig känner jag mig också, bara ätit frukost idag. Kan inte få ro att äta när jag har fullt upp eftersom jag vill bli klar fortast möjligt.
Igår åt jag och Kalle middag på Ölkaféet och det var så gott! Kycklingburgare med pommes och bearnaissås, och som lite förrätt delade vi på Buffalowings med nachos och sjukt god salsa.
Nej jag blir nog inte smal den här sommaren heller...

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Ja, alltså....vi planerar att komma och håller tummarna på att bilen håller hela vägen. har ju fortfarande inte lagat avgasröret men, men......du får väl komma o bärga oss annars ;)

Mayumi sa...

Asså, nu kom jag på en bra grej! Kan vi inte grilla bananer i sommar? En riktig 80-tals dessert, grillad banan men glass!!! Guud så gott!!!

Mayumi sa...

Jag har skrivit ut ett recept på grillad banan med choklad o pecannötter :) *mums* Tar med det upp!!
Ok, du har lovat o bärga, bra att veta när bilen havererar strax innan Borlänge typ kl. 08,00 på morgonen ;)