fredag, januari 20, 2006

Vraket


Jag är så förbannat sugen på att ha fest. Ha mina vänner här hemma, spela bra musik, dricka öl och skratta. Men det finns det inte pengar till. Så det blir till att sitta här och uggla. Tur man slipper gå utanför dörren iallafall, vädret är ju förjävligt!
Var till skolan idag för att köpa begagnade böcker (hittade 2 av 4) och skulle sen gå till Konsthallen för att gå på The Light Setup med Kultur- och idéhistoria, och jag kom knappt framåt när jag gick. Det blåste sanslöst jävla mycket och det isade i pannan för det var så kallt.
Jag kommer dö om det inte blir vår snart, jag klarar inte av sånt här väder! Jag fryser ta mig fan hela tiden, dygnet runt, med kläder, utan kläder, innan duschen, efter duschen, under täcket, ovanpå täcket. Enda gången jag inte fryser är när jag har en brännhet vetekudde i knäet.

Igår berätade Kalle om en sak han hade gjort innan på dagen, och det var så otroligt fint av honom. Något han gjort med tanke på mig och på oss, i framtiden. Jag finns i hans framtid, i hans planer och tankar, det känns underbart jävla bra!

Jag har virkat klart min stora mössa nu, och har haft den på mig hela dagen. Den är så stor att jag håret när jag har det uppsatt i ett trassel på huvudet, och det är inte illa. Lisa tyckte jag såg ut som en smurf..:)

Idag har jag varit duktig och ätit youghurt och müsli till frukost och pastasallad med tonfisk, majs, tomat och gurka till middag. No shit!!!


http://www.31337.pl/start.php

Inga kommentarer: