lördag, januari 28, 2006

Stackars mej.


Hua vad jag har varit bakis idag. Sovit mest hela tiden och ropat och gnällt på Kalle..:) Kom tydligen hem halv fem imorse efter en hemsk cykelfärd. Har ramlat men jag minns inte var.
Var på fest i en tvåvånings-fyra vid mobilia där de hade bar där man kunde köpa drinkar för 20 spänn. Mycket roliga och snälla människor. Jag hade ställt cykeln vid Jens på Dalaplan så jag fick gå tillbaks dit i mina kalla, hala 70-talsstövlar och sen cykla därifrån. Det tog så jävla lång tid och jag låtsads-bölade typ hela vägen. Jag brukar låtsas-böla när jag är full och ensam och tycker synd om mig själv för at det är kallt eller långt eller nåt. Bara låter nåt konstigt ljud, buhuhuhuuuu... Kanske därför man adrig blivit våldtagen när man varit full och gått hem ensam, folk tror jag är ett psykfall när jag låter eller pratar med mig själv. Det brukar jag ofta göra oxå när jag är full, speciellt om jag är arg.

Sitter nu hemma framför datorn med två kalla cola light framför mig. Den första svepte jag snabbt som fan och dricker nu den andra. Ska till Kalle sen igen, vi ska handla så vi kan äta fajitas. Så jävla gott. Jörgen kommer oxå, så vi ska väl se film eller nåt.

Igår var jag och Kalle till Köpenhamn för at jag skulle föra över mina pengar till mitt svenska bankkonto. Vi passade på att gå på vaxmuséet och det var skitkul. Fast i skräckkammaren var jag så jävla rädd. Helt sjukt. Tog en massa kort oxå, fast jag har inte lagt in dom i datorn än.

Nu ska jag duscha och städa upp här lite så jag kan bege mig till andra sidan gatan för fortsatt mys.

Inga kommentarer: