tisdag, januari 24, 2006

Hjärtat var rispat.




Lillan plöjde vägar i djupsnön i Kättbo..:)







Jag är så jävla duktig.
Skulle börjat kl. 8 imorse. Ställde kl. på 6 för att sen snooza tre gånger till kl. 06.45. Men jag vaknade en timme senare av att jag tryckt av telefonen så att det inte kom fler snoozningar och sen somnat om.
Så nu har jag ingen lektion förrän 12.40.

Jag vill det ska bli fredag. Då ska jag till Köpenhamn för att hämta mina Indiska-pengar och gå på vaxmuséet.
Fick hem lönebeskedet igår, och de jävlarna på skattekontoret har dragit 60% i skatt!!! Kul att ha jobbat i en månad (nästan) med en massa lördagar och söndagar och sen få strax över 4000 i lön. Omvandlat till svenska pengar blir det ju lite mer, men inte i närheten av vad jag ska ha. Så nu har jag fått ringt till lönekontoret i Stockholm och gnällt lite. Jag skulle tydligen skickat in ännu en skattesedel för 2006, men det har ju ingen informerat mig om såklart. Sen fick jag ringa SkatÖresund så de får skicka en ny skattesedel som jag ska skicka till Stockholm och då ska hon göra om (göra rätt) så jag får resten av pengarna eftersom jag bara ska betala 38% i skatt.
Phew...
Jag kommer få några tusen till och för de pengarna ska jag betala av mina avbetalningar på OnOff, Ikea och HM som jag så smart samlat på mig. Det är inte jättemycket men ändå så det känns i plånboken var månad, speciellt nu när jag börjat plugga.
Ska bli skitskönt på fredag när jag fått över pengarna till mitt svenska konto och fått all skit betalad. Hatar att ha sånt framför mig, det är så stressande.
Men om jag känner mig rätt så kommer det väl at krångla med nåt mer, det kan ju inte bara gå smidigt nu heller..
Det ska bli kul att få gå på vaxmuséet iallafall, har alltid velat men aldrig gjort det.

Nu ska jag sopa upp här lite, tända rökelse, diska och äta frukost innan jag ska till skolan.

Inga kommentarer: