tisdag, januari 31, 2006

Fuck fuck fuck fuck.

Igår var en riktig helvetes-dag.
Söndagskvällen bara grät jag så när jag vaknade var mina ögon svullna och ömma. Jag hade även sovit skitdåligt pga en massa sjuka drömmar. Jag drömde att pappa skulle ge sig av, bara så där. Lämna mig och mamma och alla syskon (som jag i drömmen hade). Sen kom N, den jäveln och pratade med mig. Han bad om ursäkt för allt, förstod vilka fel han hade gjort, hur elak han varit. Jag förlät honom inte, men pratade lugnt och sansat med honom.
Lite senare i drömmen kom han tillbaks, skitfull och hade nästlat sig in i min bekantskapskrets. Han var hot full och elak och började slå mig och skulle döda mig.
Kan någon förklara varför jag helt plötsligt drömmer så mycket om honom? I varje dröm så hotar han mig med olika saker, eller utpressar mig och det slutar med att han på ett eller annat sätt spöar mig. Drömmarna är så verkliga och jobbiga.

Jag släpade mig iallafall till skolan och det var ju bra, hade missat så mycket annars. Hade under natten fått ont i halsen oxå, men det vore inte konstigt om jag blir förkyld efter den här helgen..

Det syns på min hud att jag druckit (för) mycket, är helt röd och småfinnig i hela pannan. Ful så in i helvete, får ju en chock då jag ser mig i spegeln..
Och FET till råga på allt. Så sjukt stor, jag bara går upp, upp, UPP i vikt. det finns ingen hejd. Och nu äter jag inte speciellt dåligt heller.
Ska köpa ett träningskort men måste vänta tills CSN-pengarna kommer så jag vet att jag inte blir pank innan månadens är slut.

Måste köpa nya skor oxå. har INGA alls som passar nu. Vinterskorna vill jag inte ha, de börjar bli så fula och släpper in vatten. Men det är ju inte så konstigt, skor man köpt för över 800 ska man väl inte kunna ha i mer än 2 månader innan de blir skit..
Och mina all-stars är för tunna, och söndriga med för den delen. Och kängorna är jag lite trött på, har haft dem i 4 år nu och använt dem jättemycket. Dessutom är de jobbiga att ha till byxor eftersom de är så höga med sina 20 hål. Jag är ju inte en av de brud-brudar som hakat på trenden när allt ska vara nerknölat i skorna, utan syr ut mina byxor se de fladdarar runt skorna istället.
Så, summan blir ju att jag behöver ett par ganska låga skor, som inte är för tunna och inte blir blöta direkt man nyser på dem.
Förslag på vart man kan hitta sånna skor mottages gärna. Förresten, de ska vara jävligt snygga oxå, och passa till både kjol och byxor.

På måndag åker Kalle på sin 5 veckors jävla helvetes-resa. Eller, det är ju jättekul för honom. Han och Alex har ju planerat resan jättelänge, men det är ju skit för mig som får sitta i sunkiga, gråa, kalla Sverige under tiden.

Idag ska jag äta sallad med spenat-fettuchini (färsk), keso, gurka, tomat och majs. Och till det en bit kylling-filé. Det är väl supernyttigt???

Inga kommentarer: