torsdag, januari 19, 2006

Pärlor av glas


Vad ska jag göra med mitt liv?
Jag vill komma någonstans, inte bara stå och stampa på det där förbannade komvux vartannat år tills jag förbrukat allt studiemedel men ändå inte blivit något. Jag vill utbilda mig och sen ha ett roligt jobb. Är det för mycket begärt? Nej, det är mitt eget fel, jag är för lat och saknar ambitioner, med allt i mitt liv.
Jag är tjock för att jag har förjävlig dålig karaktär för att sluta stoppa i mig all skit jag ser, jag är outbildad för att jag inte tagit mig i kragen och utbildat mig, jag har inget jobb för det enda jobb jag haft är pisstråkiga jobb jag tröttnat på. Och det värsta av allt: jag har igen Puffen, för att någon jävel som lekte Allsmäktig bestämde att han inte fick vara frisk och leva längre. Igår grät jag när jag skulle sova för att jag tittat i albumet med bara foton på Puffen och än en gång insett att han är borta och aldrig mer kommer tillbaks. Jag kan inte acceptera det, det är så jävla orättvist!!!

I helgen händer inget heller, jag är så jävla pank så det är skrämmande. Måste lägga alla mina sista staplade ören på BÖCKER. Tråkiga böcker dessutom. Eller ja, så tråkiga är dom väl inte men det känns så jävla surt.

Helvete vilket vackert språk jag har.

Inga kommentarer: