tisdag, maj 17, 2011

Stressen

Nu har jag lyckats hamna i exakt samma fälla som när jag var gravid med Nemo. Jag mår jättebra men börjar känna mig lite sliten. Jag känner att stress påverkar mig mycket mer än vanligt och att jag känner mig otroligt känslig. När det blir för mycket mår jag inte bra och känner mig gråtfärdig.

Igår lovade jag mig själv att absolut inte stressa och inte planera in flera saker samma dag utan verkligen ta det lugnt. Men redan idag har jag brutit mitt löfte och känner redan att jag är stressad. Men fan, jag vill inte vara sjukt tråkig och "gravid" och gnällig och jobbig.

Jag har 1,5 vecka kvar att jobba, 6 arbetspass. Fyra dagpass och två kväll- och nattpass. Jag kunde ha ansökt om havandeskapspenning från och med torsdag den här veckan men ville jobba månaden ut. Nu ångrar jag mig lite men jag kämpar på.

Jag är så glad och tacksam som inte har ett dugg ont men jag känner kroppen säga ifrån, magen protesterar och jag ser fram emot att få ner tempot och vila inför vad som komma skall. När Hästen kommit är det väl verkligen slut på lugnet.

Så, det var mitt gnäll för idag.


- bloggar från MIN iphone.

1 kommentar:

Elin sa...

Det läskiga är att jag känner så väl igen mig i det du skriver... Jag tror jag också är stressad! Både i måndags och tisdags morse kände jag mig illamående, yr och kallsvettig när jag kom till jobbet... Nu är jag hemma idag och antagligen resten av veckan, och går till läkaren på ons och blir förhoppningsvis sjukskriven åtminstone 25% fram till slutet av juni då jag ska jobba... Huga vad länge till! :-/