måndag, maj 23, 2011

Som smör i solen

Idag blev ytterligare en av kaninungarna tingade så nu är det bara två kvar som inte fått några hem. Det har gått över förväntan faktiskt och det är skönt när antalet som är kvar är så pass få att om det skulle bli så att ingen mer hör av sig så har jag själv möjlighet att ha kvar dem. Det skulle jag absolut inte ha om det vore fler kvar. Men kanske kanske en till som kommer bli tingad i dagarna också och då är det bara en kvar. Håll tummarna!






Den vita lilla sötnosen med gigantiska öron kommer jag själv att behålla. Hon ser så kul ut med sina parabolöron och om de fortsätter växa i samma takt kommer de bli enorma. Marika tycker att hon ska heta Smilla och det passar faktiskt bra, men jag har inte ebstämt mig än. Andra förslag?




Det ringde en kille idag och var intresserad av en hane. Jag har ju skrivit i annonsen att ungarna är klara runt midsommar men han tyckte de kunde vara leveransklara nu. Ehhh nej? De blev 6 veckor igår. I don't think so...

2 kommentarer:

Ninni sa...

Smilla var jättefint på henne!!

Läste igenom en massa gamla inlägg och läste det om två barn av olika kön. Tycker oxå att det är lustigt att folk verkar tycka att det är lite extra bra att jag ska ha en tjej denna gången. Jag hade gärna varit omringad av ett gäng härliga killar!! Enda fördelen med en tjej är att då slipper Cedric använda klänning, för det går juh knappt att motstå att köpa de där söta små klänningarna =)

Evelina sa...

Nä! Inga andra förslag - Smilla är perfekt ju :D