söndag, maj 15, 2011

Psykbryt

Alltså, den här dagen. Nemo har nästan tagit knäcken på mig. Hade jag varit ensamstående hade jag nog kastat in handduken. Igår kom Nemo inte i säng förrän närmare nio på kvällen och så vaknade han sjukt tidigt idag, innan halv sex tror jag. Vid sex gick vi upp och han var sjukt trött och gnällig hela förmiddagen. Vid tio redan fick han sova middag men då sov han knappt en timme innan han vaknade och sen var resten av dagen katastrof. Hans humör alltså.. Klängig och gnällig och gjorde allt han inte fick. Skrek och härjade och ja, helt galen.

Som tur var har vi haft besök hela eftermiddagen, Jenny och Oliver kom och så Kalle kompis Jesper med fru och två barn så Nemo har haft lite underhållning iallafall. Vid sju somnade han helt utmattad efter att inte ens ätit middag för han var så förbi. Imorgon är vi lediga men måste upp tidigt och ta bussen till Malmö eftersom vi ska vara på Teddystudien klockan nio. Jag lovar Nemo kommer sova superbra så jag måste väcka honom bara för det.

Förutom Nemos trötthet så har dagen varit super, om än lite stressig och jag känner det i både kropp och knopp. Jag måste varva ner nu, mår inte alls bra av stress. Kroppen säger ifrån och jag får sammandragningar, ryggen är tröttare än tröttast och jag ska krypa ner i sängen nu för en god natts sömn.

2 kommentarer:

Marie sa...

Nej fy attan jag bara hatar dom där dagarna...dom tar nästan knäcken på en, jag vet.
Men hoppas du får sova hela natten nu och att det går bra för er i morgon.
Kram Marie

Jennie / Limepuff.se sa...

Holy crap! Ja min systerson fyller två år om en vecka och han är sååå inne i trotsåldern nu! Precis som du beskriver Nemo, och han lyssnar inte, river ur hela hans säng, kastar leksaker.. Voooj :P