tisdag, maj 24, 2011

Orken

Vad gjorde jag av all tid förut? Det är inte ens två år sen jag bara hade mig själv att ta hand om och jag kan inte riktigt minnas hur det var.

Jag har varit igång från 06 imorse till klockan 20 då jag helt utmattad la mig i sängen och läste lite bloggar i iphonen. Jag började inte förrän 8.30 imorse men ändå ringde klockan 6 för att jag ska hinna med allt. Upp och göra mig själv iordning, väcka Nemo och göra honom iordning, cykla till dagis och lämna, cykla vidare till bussen, åka buss till jobbet, jobba till 16, ta bussen hem, cykla, laga mat, äta, diska, vara med Nemo, duscha och mata kaninerna. En dålig natts sömn på det och ni kan tänka er tröttheten. Och snart ska en till inkluderas i det här livspusslet. Herregud, hur ska det gå??

Om det inte vore för Desperate Housewives så hade jag lagt mig nu, men jag kan inte svika dem så jag får hålla ut!- bloggar från MIN iphone.

3 kommentarer:

äppelblomman sa...

Jag undrar oxå ar man gjorde av tiden innan man fick barnen? Herreguud man måste ju haft hur mycket tid o ork som helst;-)
Ta de nu lite lugnt o tänk på lilla hästen i magen;-)!
Kram K

Jennie / Limepuff.se sa...

Haha, så känner jag efter att jag har skaffat HUND! :D Fast jag är pepp på att skaffa mänskovalpar också, i sinom tid... :)

Sol Elin Sigfridsson sa...

Det kommer gå bra, du får tillbaka din egen tid sen när kidsen är så pass stora att de klara sig själva - Typ när de flyttar hemifrån. Ser på min egen mamma o pappa som njuter för fullt, reser o rår om varandra. Att skaffa barn är också en slags resa med sina äventyr =)