fredag, maj 13, 2011

Äntligen!!

Nu funkar blogger igen, tur för er så jag kan berätta om dagen. Fotografen Maria kom ju hit och gjorde en inspelning som ska vara till ett bildspel av suspensionbilderna. Den cyklade jag och hämtade Nemo och när vi cyklade hem öste regnet ner. Så på resten av bilderna ser jag nog ut som en dränkt katt. Vi fotade ute hos kaninerna, på studsmattan och lite annat. Längtar efter att se bilderna. Nemo visade sig från sin bästa sida idag så han blev nog bra iallafall.

När Maria åkt så cyklade vi till 4h-gården för lite ponnyridning. Nemo var superpeppad och det var så kul för han var så medveten om vad vi skulle göra och ville så gärna. När han inte var först på tur blev det katastrof och han blev jätteledsen. Men jag sa att han fick vänta på sin tur och när han äntligen fick komma upp på hästryggen sa han: Nemos tur hela tiden. Han red en lång runda och sen köpte jag en till biljett så jan fick rida en tur på den andra hästen också.


När vi kom hem var Kalle hemma så vi grillade en supergod middag och la oss sen i soffan och tittade på Mumin tills det var läggdags för Nemo. Jag och Kalle har precis sett Resident Evil: Afterlife och jag ska lägga mig nu eftersom jag ska gå upp med Nemo imorgon. Jag är ledig på måndag så jag har en långhelg framför mig, lovely!!

- bloggar från MIN iphone.

Inga kommentarer: