söndag, maj 01, 2011

Håret

I fredags påbörjades mitt hårfärgningsprojekt. Marika hjälpte mig och vi blekte bort det mesta av den mörka färgen. Resultatet blev flammigt och mörkt orange, riktigt fint. Igår slängdes ny blekning i och den gjorde susen och jag blev vackert gul och ljusare orange. Sen färgade jag hela håret med en färg som heter Sunny Honey. Först såg det jättebra ut men när jag sen tittade i spegeln såg det väldigt orange ut så jag paniksköljde ur färgen. Jo då, rätt så orange men lite bättre när håret väl torkat. Jag var jättenära att kasta mig ner på byn och inhandla ny färg men hejdade mig och tänkte att jag får vänja mig lite. Det är väl inte den värsta hårfärgen jag har sett men inget jag trivs i så ikväll har jag panikfärgat håret med en askblond färg eftersom det ska ta bort gult/orange hår och än så länge ser det rätt lovande ut.Tror jag. Hoppas jag. Bara det inte blir grå toner, men håll tummarna för att det ska bli fint när håret är torrt!

Marika tycker iallafall att jag ser ut som en Hollywoodfru!

3 kommentarer:

Smulan sa...

Bild,bild,bild :)

äppelblomman sa...

Åhh lite bilder tack! Men jag ser ju lite här nedan hur du ser ut och det ser braaa ut!
Kram K

Emmi sa...

jag har varit väldigt noga med att färga minst 5 cm från hårbottnen och ta slinga för slinga! då blir det inte så flammigt.

just nu har jag den här i bottnen (ca 5cm) :
http://www.janehellen.se/harfarg/web/produkt/Mellanbrun.php?group=prod_prod_grp-s3/7


den här innan topparna :
http://www.loreal-paris.se/harfarg/farger/recital-preference/623-djup-morkblond.aspx

och den här i topparna :
http://www.janehellen.se/harfarg/web/produkt/Paerlblond.php?group=prod_prod_grp-s3/10


(första färgade jag hela håret med mellanfärgen, sen i med den mörka i bottnen och sist det blonda i topparna) :D tack för fina kommentaren, tyckte dock du var söt i det röda :)