onsdag, december 03, 2014

Jag har tappat det

Idag tänkte jag köpa mig något fint att ha på julfesten nästa vecka. Något roligt och glittrigt och festligt skulle det vara och jag var riktigt taggad. Men så kommer jag till butikerna, på HM tar jag tre klänningar och känner mig optimistisk. Och sen går det utför. Jag känner mig för GAMMAL för kläderna. Ska jag våpa runt i det här?? Ehhhhh NEJ!

Sen hittar jag inget mer. En guldpaljettprydd klänning provar jag på KappAhl men jag vet inte. Den är ju fin men jag känner mig alltid to much i sånt nuförtiden. Fast det vore ju roligt att vara riktigt festlig någon gång. 

Så jag gav upp klänningsletandet och tänkte att ett fint halsband till det jag ska ha på mig på lördag kan jag ju leta efter. Men nej, jag har ingen aning om vad som passar till och inser att jag helt har tappat det. Kan inte hitta något jag passar i, känner mig för gammal för mycket, om jag hittar en kjol har jag ingen aning om vad jag ska ha till. SUCK! 

Så på julfesten blir det väl en helt svart gammal outfit, men med glittriga strumpbyxor till för det har jag faktiskt köpt!6 kommentarer:

Charlotta Sofia springer och trimmar sa...

Tycker du ser jättesnygg ut i båda outfitsen, speciellt shortsen! Inte är du för gammal heller, herregud, något kul ska vi väl ha på ålderns höst ;)
Dessutom ser du ut som 25. Max.

Anonym sa...

Och jag tycker att den guldiga paljettklänningen var fantastisk på dig! :-)
(Men förstår dina tankar, jag är likadan...)

Kram M

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Den guldiga var fin på dig.
Vill du dämpa ner det lite så ha en tunn svart cardigan eller ngt

Ninni sa...

Den guldiga!! Jag kan låna den och ha på ert bröllop sen :)

Jenny Shima sa...

Den guldiga funkade bäst tycker jag :)

äppelblomman sa...

Åh shit du var ju skitsnygg ju!!
Men jag håller med dej.. Jag har också tappat det där och jag HATAr att vara överklädd;-)
Kram K