söndag, december 14, 2014

The End

I torsdags såg jag sista avsnittet av Sons of Anarchy. Lugn jag ska inte spola någonting!! Alltså sista SISTA avsnittet, för alltid. Jag tycker alltid det är sjukt tråkigt när en serie jag tycker om (älskar) slutar, det blir så tomt och jag får separationsångest. Slutet på SoA var så jäkla sorgligt och tragiskt tycker jag men kanske slutade det inte med en sån BOOM som jag trodde att det skulle göra. Nu är det över iallafall och det känns tråkigt.



Och ikväll såg vi sista SISTA avsnittet av True Blood. Det har varit min och Kalles serie från början och det har tagit lång tid att se eftersom vi inte kan se så ofta tillsammans. Vi började iallafall titta när Nemo låg i magen och nu är även den serien slut. Sista avsnittet var sorgligt men ändå fint och slutet piggade faktiskt upp. 


Så, vad ska man se nu? Walking Dead har uppehåll till februari och jag antar att American Horror Story också har uppehåll snart. Kanske jag ska ta upp Breaking Bad igen? Jag och Kalle har sett två säsonger men inte kommit längre.

2 kommentarer:

Charlotta Sofia springer o trimmar sa...

Åh, såg sista SOA i lördags. Känns lite som om jag skulle behöva terapisamtal nu.

Jenny Shima sa...

Grimm är en väldigt bra serie för de som gillar övernaturliga inslag. Penny Dreadful skulle du säkert också gilla.
Jag håller med dig det blir alltid tomt när en bra serie slutar.