söndag, december 07, 2014

2:a advent

Det har varit en riktigt lugn helg. Födelsedagsmiddag igår och det blev lite sent (01.30 var vi hemma, partyprissarna) så vi har varit trötta idag. Det har varit grått och regnat hela helgen så för att känna julstämning bör man inte titta ut genom fönstret. Men! Vi har tagit in en gran idag! Kalle åkte och högg en söt liten gran och nu står den i matrummet och sprider stämning.


När Kalle var borta så ville Nemo att vi skulle bygga ihop Nick Furys bil i Lego och som den perfekta mor jag är gjorde vi ju det. Vet ni hur lång tid det tog? FYRA TIMMAR! Och det är inte för att jag är exceptionellt trög eller så utan för att jag måste leta fram alla bitar bland tusentals Legobitar eftersom Nemo plockade isär bilen för länge sen. Men beskrivningen är ju kvar så det är ju bara att bygga.. Vår sköldpadda Nell var så lustig för hon skulle hela tiden gå runt runt i Legot, vet inte vad hon tyckte var så kul med det.


Ha ha, måste bara berätta att jag lurade barnen idag! Jag hade bett Kalle ta en minigran också för att ha någon annanstans i huset och när han kom hem tog jag den lilla och sprang in till barnen: Titta, här är årets gran!! ropade jag superglatt och de sken upp som små solar tills de insåg att det var den lilla granen i min hand. Men.... varför är den så liten...? undrade Nemo. Åhhhh det kommer bli jättebra! sa jag och visade hur fint det skulle bli och satte granen i foten. 

Inte helt nöjda, sjukt roligt!

1 kommentar:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Verkar som en lyckad helg! Roligt för er.
Det var ett bra skämt.
Tur att kameran är uppfunnen annars hade vi glömt så mycket. Visa detta när de är större...hihi
KRAM