lördag, december 20, 2014

Full fart

Det har varit en ledig fredag för mig och barnen men det har ändå varit fullt upp. Storhandling och besök på Dollarstore på förmiddagen och när vi kom hem var det dags att BAKA. Jag vill att Nemo ska ha lite gott att välja på nu i jul när det blir mycket fika så jag har bakat glutenfritt för första gången idag. Jag gjorde TomteskumsRockyRoad, fudge med pepparkaksskumtomtar, nougatsnittar, pepparkaksmuffins och saffransbullar med mandelmassa- och vaniljfyllning. Allt blev bra men jag trodde nougatsnittarna skulle flyta ut mer så de blev lite för tjocka och väldigt spröda. Men jag är nöjd ändå, speciellt med bullarna eftersom jag typ aldrig bakat bullar överhuvudtaget innan.


När jag tagit rätt på en enorm disk så var det bara att fortsätta i köket och laga kvällsmat. Lammfärsburgare stod på menyn, så galet gott! Och att lammen kommer från Kalles föräldrar gör det bara bättre då man vet precis hur de haft det. Efter På Spåret la vi barnen och sen var det dags för årets händelse: Kalle gick med på att se en skräckfilm tillsammans med mig!!

Helt sjukt, det har inte hänt på flera år. Han hatar skräckfilmer och mår dåligt av dem, jag älskar skräck och blir glad av det. Men eftersom det inte var tortyr i filmen gick han med på att se ändå och vi såg Annabelle. Rätt så läskig emellanåt men jag tyckte The Conjuring var bättre. Jag har väldigt svårt för att bli riktigt rädd för skräckfilm och det är lite synd.


Nu ligger Kalle bredvid mig och är lite hånfull när jag berättar att dockan finns på riktigt. - Ja det är klart, den var ju inte animerad, säger han.

2 kommentarer:

äppelblomman sa...

Duktiga ni har varit! Ser supergott ut!
Håller med, tyckte inte heller Annabell var så läskig, var ju på den på bio... Då var den andra mycket läskigare! Har samma här hemma.. Jonas hatar också skräck och jag ÄLSKAR det!;-)
Kram K

Andreas Åkesson sa...

Gott! Gott!

Det stämmer att The Conjruing är den bättre av de två. :)