måndag, april 21, 2014

Annandag Påsk

Det blev dåligt med bloggande den här helgen, och dåligt med läsande av bloggar, men det har varit så mycket annat att lägga fokus på. I fredags kom Kalles föräldrar till stugan och vi åt lite påsklunch innan vi begav oss ut på en liten konstrunda och på kvällen åt vi jättegod hos dem i Agusa.

De här ansiktena föll jag för. Tycker de ser ut att vara hämtade ur en skräckfilm med missfoster, typ The Hills Have Eyes.

I lördags var det strålande sol och jag sprang ett lågintensivt pass på 11 kilometer på förmiddagen och sen satt jag ute och njöt i solen. Mirijam kom förbi med Sigge och hängde ett tag och vi fikade och gick ner till stranden. 


 På kvällen var det dags att gå på fest hos Jörgen. Barnen hängde med en stund för att få spela tv-spel och äta pizza men sen kom Karin och hämtade dem.


  Jätterolig kväll som tyvärr slutade lite mindre kul. Vi fick ingen skjuts hem och bestämde oss för att gå tillbaka till stugan, typ en mil, och jag hade träskor på mig. Jag lyckades såklart med att stuka foten rejält och igår kunde jag knappt stödja på den.


En vecka innan årets första lopp, ahhhh!! Så jävla ovärt! Det ser ut som att jag har en tennisboll under huden och så var det när jag stukade foten två gånger när jag tränade samba och capoeira så den är ju lite svagare. Idag har svullnaden gått ner lite och det gör inte så ont så jag hoppas hoppas hoppas det snabbt går över.

Igår kväll gick vi ner till stranden och satt där i solen, barnen lekte och det var så jäkla härligt. Nu längtar jag ännu mer efter sommar, semester och lata dagar!


Nu är jag på jobbet medan Kalle och barnen njuter av ännu en ledig dag i stugan. Önskar jag oxå kunde varit kvar men så är det och jag är glad för att jag varit ledig så pass mycket i påsk att vi kunde åka iväg.

3 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

AJ! Vilken otur så här nära loppet och allt...
Jag hoppas att det får läka i ro och att du blir bra snart igen.

roligt att du i det övriga haft en trevlig påsk!

äppelblomman sa...

Åh vilken härlig helg ni haft! Älskar påsken och de underbara vädret!!
Men aj för din fot, men såg på instagram att den mådde lite bättre nu! Håller alla mina tummar och tår att det går över så att du kan springa till helgen!
Kram K

Linnéa sa...

Nina: tack vännen. :)

Karolin: ja det har varit fantastiskt, verkligen! Tack för tummarna!